adidas është një markë gjermane e cila ka qënë pjesë e botës së sportit mbi 80 vjet duke i ofruar sportistëve, atletet, veshjet dhe aksesorët më të mirë. Në ditët e sotme adidas Group është pjesë e lidërve botërorë në industrinë sportive dhe ka një portofol të madh produktesh duke filluar nga ato sportive e deri tek stili i përditshëm. Produktet adidas thyejnë rekorde, bëhen trend dhe bëjnë histori në të gjithë botën. Nëse sporti është pjesë e jetës suaj ose keni pasion trendet e fundit të modës na vizitoni në dyqanet tona dhe përjetoni cilësinë.

Contact Us

Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane.

info@balkansport.al

  • Facebook Social Icon