• Facebook Social Icon
  • instagram

Italian design | Italian quality

total sport apparel

MODË ITALIANE. KUALITET ITALIAN. PERFORMANCË GLOBALE

Givova Sports, marka italiane e veshjeve sportive tronditi industrinë e veshjeve duke kaluar çdo pritshmëri. Shitjet e saj gjatë viteve 2015-2016 do t'ja kalonin çdo marke të madhe në vend asokohe.

GIVOVA- sponsor teknik dhe furnizues i disa klubeve dhe organizatave. 

Contact Us

Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane.

info@balkansport.al

  • Facebook Social Icon