• Facebook Social Icon
  • instagram

Head është kompania lider e prodhimit dhe tregtimit të veshjeve dhe pajisjeve  të sporteve Premium. Kompania është e organizuar në pesë divizione: Sportet Dimërore, Sportet e Raketave, Zhytje, Veshje sportive dhe Produktet e Liçensuara. Produktet kryesore të kompanisë kanë arritur pozitat kryesore të tregut bazuar në shitjet dhe reputacionin dhe kanë fituar popullaritet  të lartë si rezultat i përdorimit të tyre nga shumë sportistë të mëdhenj.

HEAD tennis

HEAD ski

HEAD swimming

Contact Us

Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane.

info@balkansport.al

  • Facebook Social Icon