• Facebook Social Icon
  • instagram

Cilido qoftë sporti juaj i preferuar dhe niveli juaj i praktikës, nëse kërkoni teknologjinë e fundit, tendencat e fundit, por edhe komoditetin e cilësinë, markat tona ekskluzive do përmbushin pritshmëritë tuaja.

Marka Ekskluzive

Marka të tjera

Contact Us

Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane.

info@balkansport.al

  • Facebook Social Icon