Balkan Sport ofron një mjedis pune unik, promovon një ndjenjë uniteti dhe zhvillimi profesional e personal. Skuadra jonë bën të pamundurën që të sjellë risi në mënyrën se si pozicionohet në mendjen e klientëve me produktet më të mira sportive në treg.

 

Ne besojmë se kur punonjësit kanë motivimin e duhur, trajnimin më të mirë dhe një mjedis pune shumë të ngrohtë ata do të japin më të mirën e tyre. Së bashku me punonjësit tanë të lidhur nga pasioni dhe dëshira për të edukuar njerëzit drejt jetës sportive, jemi të gjithë së bashku për të arritur të pamundurën.

 

Ne kërkojmë ata, të cilët do të sjellin një kontribut të vlefshëm për kompaninë si dhe do të përmirësohen në një mjedis pune i cili ofron diversitet. Nëse mendoni se mund të përshtateni në pozicionet vakante ju lutem dërgoni CV-në tuaj në adresën e email-it:

hr@balkansport.al

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Për më shumë, klikoni në dokumentin pdf.

Contact Us

Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane.

info@balkansport.al

  • Facebook Social Icon